Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii impletitura coada de peste
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru zilele calduroase de august, hairstylistul Adrian Gherghe te invata cum sa iti faci o impletitura “coada de peste” in maxim 5 minute. Odata ce ai invatat tehnica, te poti bucura de un look elegant si lejer. Coafura este usor de realizat si se adreseaza persoanelor care au parul mediu sau lung.

Pasul 1: Trebuie sa ai parul uscat si spalat, eventual chiar cu o zi inainte, ca nu cumva sa fie moale si dificil de impletit. Vei avea nevoie de 2 picaturi de ulei de par pe care il vei intinde in palme. Se incepe prin a-ti trece usor degetele prin zona parului pe care doresti sa o impletesti, fara a fi nevoie sa il pieptani. Desparte-l in doua sectiuni egale, din crestetul capului catre ceafa.

Pasul 2: Apoi, cu degetul aratator scoate o suvita de un centimetru latime din zona de la baza urechii drepte. Ia aceasta suvita si trece-o peste sectiunea de par din stanga. Astfel, efectul de impletitura o sa fie cat mai vizibil. Aplica aceeasi procedura si pentru partea stanga si adaug-o sectiunii drepte.

Pasul 3: Continua sa adaugi aceste suvite subtiri pana ajungi la varfuri. La final, le poti prinde cu un elastic de culoarea parului sau viu colorat, potrivit anotimpului calduros.

Pasul 4: Nu uita sa iti aranjezi coada usor si nu iti face griji daca exista si suvite scapate, ce ofera un aer seducator coafurii tale.

Daca vrei sa ai coada intr-o parte trebuie sa urmezi aceiasi pasi si sa tragi parul peste un umar impartindu-l in doua sectiuni.

Tips: Dupa ce ai impletit intreaga coada, inainte de a-l prinde, poti trage usor de sectiunile de pe laterale conferind astfel un aspect mai bogat.
– efectul va fi cu atat mai spectaculos daca ai o tunsoare dreapta, fara scari.
Pentru mai multe informatii legate de coafurile potrivite pentru luna august, poti apela cu incredere la sfaturile hairstylistului Adrian V. Gherghe.

Telefon: 0744.544.246/ 0766.395.799
Facebook: facebook.com/g.a.valentin
Din Gura in Gura